ESPAI BENESTAR

Kinesiologia

La Kinesiologia és la ciència que estudia el moviment de les persones i els processos naturals que ajuden a mantenir, retornar o potenciar les seves capacitats. Aquest permet saber quins processos fisiològics i inconscients està vivint la persona, a l’hora de valorar, avaluar i tractar de forma precisa.

S’enfoca en l’avaluació i el tractament de problemes relacionats amb el moviment i el sistema musculoesquelètic.

 

Són professionals que estan capacitats per proporcionar una àmplia gamma de serveis terapèutics, incloent-hi la rehabilitació de lesions, la millora de la funció física i l’alleujament del dolor.

Aquests professionals compten amb la formació i la capacitació necessàries per abordar les necessitats davaluació, rehabilitació i millora del moviment i la funció física en pacients de totes les edats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad