ESPAI TERAPÈUTIC

Teràpia Grupal

La teràpia grupal és un enfocament de tractament psicològic en què un terapeuta o facilitador treballa amb un grup de persones que es reuneixen regularment per abordar problemes emocionals, mentals o de comportament.

A través de la interacció i el suport mutu al grup, s’exploren i es treballen diverses qüestions. Els objectius i les àrees d’enfocament a la teràpia grupal poden anar variant.

 

La teràpia grupal pot ser especialment beneficiosa en situacions en què els participants comparteixen desafiaments similars o relacionats, ja que proporciona un entorn de suport en què se senten compresos i recolzats.

Els grups terapèutics són conduïts per un terapeuta o facilitador que guia les discussions i activitats, estableix normes i proporciona direcció terapèutica.

 

Els enfocaments terapèutics a la teràpia grupal poden variar i poden incloure teràpies de grup basades en la teràpia cognitivoconductual, teràpia de grup de suport, teràpia de grup psicodinàmica i altres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad