ESPAI TERAPÈUTIC

Teràpia Online

La teràpia en línia, també coneguda com a teràpia virtual o teràpia en línia, és una forma de tractament psicològic que es duu a terme a través de mitjans de comunicació en línia, com ara videoconferències, xat, correu electrònic o trucades telefòniques.

Aquest enfocament permet als terapeutes brindar serveis terapèutics als pacients de manera remota, cosa que pot ser beneficiós en situacions en què la teràpia tradicional cara a cara no és possible o convenient.

La teràpia en línia ofereix avantatges com l’accessibilitat, la conveniència i la flexibilitat, ja que els pacients poden accedir a la teràpia des de la comoditat de casa o un altre lloc de la seva elecció. Tot i això, és important tenir en compte que la teràpia en línia no és adequada per a totes les persones ni per a tots els problemes. Alguns problemes greus o situacions de crisi poden requerir una atenció presencial.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad