ESPAI TERAPÈUTIC

Teràpia Infantil

La teràpia infantil és un enfocament de tractament psicològic dissenyat específicament per ajudar els nens i adolescents a afrontar i superar una varietat de problemes emocionals, mentals i de comportament.

La teràpia infantil generalment implica enfocaments terapèutics que són apropiats per a l’edat i el nivell de desenvolupament del nen, com ara el joc terapèutic, l’art teràpia, la teràpia cognitivoconductual adaptada a l’edat, i altres mètodes creatius que permeten als nens expressar els seus sentiments i pensaments de manera més efectiva.

L’objectiu de la teràpia infantil és proporcionar als infants un entorn segur i de suport on puguin expressar les preocupacions, aprendre a manejar les seves emocions i desenvolupar habilitats per afrontar els desafiaments de la vida. Els terapeutes infantils també treballen en col·laboració amb els pares o els cuidadors per ajudar a promoure el benestar del nen a casa ia l’escola.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad