ESPAI TERAPÈUTIC

Teràpia Parella

La teràpia de parella és un enfocament de tractament psicològic destinat a ajudar les parelles a abordar i resoldre els problemes i desafiaments en la seva relació.

La teràpia de parella es duu a terme en un entorn segur i confidencial, i el terapeuta actua com un mediador imparcial que ajuda les parelles a identificar i abordar els problemes en la seva relació. L’enfocament terapèutic específic pot variar segons el terapeuta i les necessitats de la parella, però sovint s’utilitzen enfocaments basats en la teràpia cognitivoconductual, la teràpia d’acceptació i compromís, la teràpia sistèmica, entre d’altres.

L’objectiu de la teràpia de parella és millorar la relació, promoure la comprensió mútua i ajudar les parelles a desenvolupar habilitats per mantenir una relació satisfactòria i saludable. En alguns casos, la teràpia pot ajudar les parelles a prendre decisions sobre el futur de la seva relació, ja sigui continuar juntes o separar-se de manera constructiva.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad